vineri, 19 decembrie 2008

3. BANCURI, CUGETARI si informatii

Buna, sunt un virus romanesc, dar din cauza tehnologiei sarace din tara mea nu sunt in stare sa-i fac nimic calculatorului tau. Te rog, fii dragut, sterge un fisier de-al tau si pretinde ca esti speriat...

Un copil ii scrie o scrisoare lui Mos Craciun:"dlaga Mosule, te log flumos sa imi aduci de Craciun un tlenulet electlic, o masinuta si o ciocolata. mulsumesc, mosule dlag....". Plodul lipeste timbrul si pune scrisoarea la Posta. Angajatele de la Posta deschid scrisoarea, se induioseaza si fac o cheta ca sa ii cumpere cadoul copilasului. Cumpara trenuletul si masinuta, dar nu le mai raman bani si de ciocolata, asa ca ii trimit cadoul fara.Dupa Craciun, angajatele de la Posta gasesc o alta scrisoare de la copilas. O deschid si citesc: "Dlaga mosule, iti mulsumesc pentru cadourile pe care mi le-ai adus. Tlenulesul este minunat, masinuta este super... si eu sunt sigur ca mi-ai trimis si ciocolata, dar cred ca au mancat-o p***ele astea de la Posta!!!"

Doi betivi stau intr-un bar si vorbesc:- De doua saptamani, nevasta ma tot da afara din casa atunci cand vin beat. Ce sa fac?- Cand ajungi in fata usii, te dezbraci! Ea nu poate sa te lase afara. Vecinii ce or sa zica? Vor comenta.- Ok!Zis si facut. Dupa cateva zile se reintalnesc la bar. Acolo are loc urmatoarea discutie:- Ba, am facut cum ai zis tu...- Da, si?- Stai sa-ti zic… Am ajuns in fata usii, m-am dezbracat, s-a deschis usa, am intrat si am auzit: "Urmeaza statia Piata Sudului, cu peronul pe partea dreapta."

O blonda zice catre cealalta: Ieri mi-am facut testul de sarcina... Cealalta raspunde: Si? Au fost grele intrebarile?

Un programator merge la un altul sa-i ceara bani imprumut. - Cat sa-ti dau? - 500 de dolari. - Stii ce? Iti dau 512 sa fie rotund...

Care este asemanarea dintre un Windows si un submarin? - Cum deschizi o fereastra, cum ai o problema!

O batranica moare si ajunge la portile Raiului, unde se intalneste cu Sf. Petru. Deodata se aude un urlet groaznic venind dinspre Rai, “O! Vai de mine, ce se intampla acolo ?!”, exclama batranica. ”Aaa, nu va faceti griji pentru asta, aici gaurim omoplatii cuiva ca sa-i punem aripile de inger”, ii raspunse Sf. Petru. Batranica, vadit speriata de acest fapt, se da un pas inapoi. Si se mai aude inca un urlet, si mai groaznic: “Vai de mine, dar asta ce a mai fost?”, intreba batranica. “A, o nimica toata, gaurim capul cuiva ca sa-i montam aureola”. Batranica dand din cap in semn de dezaprobare spune: “Eu nu pot sa suport astea, ma duc jos in iad”. “Vai! – exclama Sf. Petru- dar nu puteti face asa ceva, veti fi sodomizata si violata”. Iar batranica raspunde: 'Sigur, dar macar am deja gaurile facute”.